kat : apotheek
Combo kat
Frontline
Combo kat
3 stuks
informatie
Frontline Combo biedt een zeer complete bescherming van uw dier door de dubbele werking: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van uw dier.

Frontline Combo biedt daarom een zeer complete bescherming van uw dier. Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Elimineert vlooien, teken en bijtende luizen • Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien • Doodt vlooien op uw hond en beschermt tegen herbesmetting gedurende 2 maanden. • Verhindert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 8 weken, en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van de hond gedurende dezelfde periode. • Doodt teken op uw hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand. • Doodt bijtende luizen. • Kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).

De duur van bescherming tegen vlooien door FRONTLINE Combo® Spot-On wordt niet beïnvloed door onderdompelen in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.

Pipetten tegen vlooien en teken

Eliminatie van vlooien, teken en bijtende luizen Beschermt tegen herbesmetting gedurende 2 maanden waterbestendig voor 6 weken, vanaf 2 dagen na behandeling

Terug naar het overzicht

HEBBES dierenspeciaalzaak  ~  snackbar voor dieren  ~  Twijnstraat 49  ~  3511 ZH Utrecht  ~  tel. 030 - 2382138
Aan de getoonde informatie op hebbesdierenspeciaalzaak.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.