kat : voer
Kitten kip & lever
Eukanuba
Kitten kip & lever
400 gr en 4 kg
informatie
Eukanuba Kitten met veel kip & lever helpt de verhoogde energiebehoefte in deze belangrijke levensfasen te dekken stabiliseert en sterkt het immuunsysteem dankzij een optimaal vitamine-E-gehalte is een uitgebalanceerd droogvoer voor kittens evenals voor drachtige of zogende katten

Daarom hebben kittens in deze tijd een bijzonder voedingsrijk voer met extra veel proteïnen en energie nodig. Eukanuba Kitten kip & lever bevat kippeneiwit van de hoogste kwaliteit zoals vetten van dierlijke oorsprong. Eukanuba Kitten Premium ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van het jonge poesje, omdat het de dagelijkse behoefte aan proteïne, vet, calorieën, vitaminen en mineraalstoffen optimaal dekt.
De maag van een kitten heeft ongeveer de grootte van een hazelnoot. Daarom is het bijzonders belangrijk kitten een voer te bieden wat veel oplevert en veel voedingsstoffen bevat. De kleine hapjes zijn aangenaam te kauwen en makkelijk te verteren; ze zijn speciaal afgestemd op de kleine bekjes en maagjes. Als een kitten volwassen is (met 12 maanden), zou ze een Eukanuba product voor volwassen katten gevoerd moeten krijgen.

voor kittens en jonge poesjes

Volwaardig droog kattenvoer met veel kip en lever voor kittens en jonge poesjes

Terug naar het overzicht

HEBBES dierenspeciaalzaak  ~  snackbar voor dieren  ~  Twijnstraat 49  ~  3511 ZH Utrecht  ~  tel. 030 - 2382138
Aan de getoonde informatie op hebbesdierenspeciaalzaak.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.