kat : voer
Feline Kitten Kip
Hill's Nature's Best
Feline Kitten Kip
2 kg
informatie
Als kattenbezitter weet u dat hoogwaardige voeding een belangrijke rol speelt in de gezondheid van uw kat. Hill's Nature's Best Feline Kitten kattenvoer dekt optimaal de totale behoefte aan voedingsstoffen van opgroeiende katten vanaf het afzetten van moedermelk tot de leeftijd van één jaar.

Hill's Nature's Best Feline kittenvoer voldoet met een verhoogd percentage proteïnen en mineralen en een hoog energiepercentage aan de voedingsstofbehoeften van opgroeiende katten en garandeert zo een uitstekende voeding. Nature's Best overtuigt door:
Lekkere hoogwaardige kip ondersteunt de ontwikkeling van gezonde botten en spieren en verzorgt uw katten met essentiële aminozuren voor een optimale gezondheid.
Bruine rijst is een hoog verteerbare en slechts geringe allergene koolhydratenbron, die zacht voor de maag van uw kat is en een optimale voedingsstofopname bevordert.
Maïs verzorgt uw kat met veel energie voor alle lichaamscellen, de hersenen en de rode bloedlichaampjes alsmede met essentiële vetzuren.
Haver in een dieet is een belangrijke vezelbron voor een gezonde vertering en voor vaste ontlasting. Haver verzorgt het lichaam ook met vitamine B, proteïne en energie.
Tuingroente is een natuurlijke bron voor antioxidanten, zoals caroteen en vitamine E, die het immuunsysteem versterken.
het hoge gehalte aan Omega-3 en Omega-6-vetzuren ondersteunt een stralend uiterlijk met gezonde huid en een glanzende vacht.
Vruchten zijn essentieel voor de gezondheid van uw katten en een feilloze functie van het maag-, darmkanaal, ze zijn daarnaast een uitstekende vitamine C-bron.
Klinisch geteste antioxidanten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem.
DHA is een belangrijke voedingsstof uit moedermelk, die de groei van de hersenen en een optimale ontwikkeling van het netvlies bevordert
geen allergie veroorzakende prikkelende stoffen zoals tarwe, soja en melkproducten, van goedkope vulstoffen wordt afgezien
natuurlijke conservering met vitamine E en rozemarijnextract garandeert versheid en een uitstekende smaak op natuurlijke manier
geen toevoeging van kunstmatige conserverings-, smaak- of kleurstoffen.
Hill's Nature's Best Feline Kitten Kattenvoer met Kip is zo samengesteld dat het de totale voedingsstofbehoefte van opgroeiende katten tot een jaar dekt. Hill's Nature's Best kattenvoer - dat is voeren met het goede gevoel uw kat met de beste en met puur natuurlijke ingrediënten te verzorgen.

voor opgroeiende katjes tot een jaar

Hill's Nature's Best Feline Kitten Kip staat voor natuurlijke ingrediënten en natuurlijke gezondheid, evenwichtig droogvoer voor opgroeiende katjes tot een jaar

Terug naar het overzicht

HEBBES dierenspeciaalzaak  ~  snackbar voor dieren  ~  Twijnstraat 49  ~  3511 ZH Utrecht  ~  tel. 030 - 2382138
Aan de getoonde informatie op hebbesdierenspeciaalzaak.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.