kat : voer
Feline Adult Tonijn
Hill's Nature's Best
Feline Adult Tonijn
2 kg
informatie
Als kattenbezitter weet u dat hoogwaardige voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van uw kat. Hill's Nature's Best Feline Adult kattenvoer voor volgroeide katten (vanaf 1 jaar) dekt de totale behoefte aan voedingsstoffen optimaal en bevat geen ongewenste vulstoffen. Evenwicht tussen deze hoogwaardige bestanddelen is de sleutel voor de beste voeding van uw kat.

Nature's Best overtuigt door:
Lekkere hoogwaardige kip en tonijn ondersteunen de ontwikkeling van gezonde botten en spieren en verzorgt uw katten met essentiële aminozuren voor een optimale gezondheid.
Bruine rijst is een hoog verteerbare en slechts geringe allergene koolhydratenbron, die zacht voor de maag van uw kat is en een optimale voedingsstofopname bevordert.
Maïs verzorgt uw kat met veel energie voor alle lichaamscellen, de hersenen en de rode bloedlichaampjes alsmede met essentiële vetzuren.
Haver in een dieet is een belangrijke vezelbron voor een gezonde vertering en voor vaste ontlasting. Haver verzorgt het lichaam ook met vitamine B, proteïne en energie.
Tuingroente is een natuurlijke bron voor antioxidanten, zoals caroteen en vitamine E, die het immuunsysteem versterken.
het hoge gehalte aan Omega-3 en Omega-6-vetzuren ondersteunt een stralend uiterlijk met gezonde huid en een glanzende vacht.
Vruchten zijn essentieel voor de gezondheid van uw katten en een feilloze functie van het maag-darmkanaal, ze zijn daarnaast een uitstekende vitamine C-bron.
Klinisch geteste antioxidanten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem.
geen allergie veroorzakende prikkelende stoffen zoals tarwe, soja en melkproducten, van goedkope vulstoffen wordt afgezien
natuurlijke conservering met vitamine E en rozemarijnextract garandeert versheid en een uitstekende smaak op natuurlijke manier
geen toevoeging van kunstmatige conserverings-, smaak- of kleurstoffen.
Hill's Nature's Best Feline Adult kattenvoer met heerlijke tonijn is zo samengesteld dat het de totale voedingsstofbehoefte van volgroeide katten vanaf een jaar dekt. Hill's Nature's Best kattenvoer - dat is voeren met het goede gevoel uw kat met de beste en met puur natuurlijke ingrediënten te verzorgen.

voor volgroeide katten vanaf één jaar

Hill's Nature's Best Feline Adult Tonijn staat voor natuurlijke ingrediënten en natuurlijke gezondheid, evenwichtig droogvoer voor volgroeide katten vanaf één jaar

Terug naar het overzicht

HEBBES dierenspeciaalzaak  ~  snackbar voor dieren  ~  Twijnstraat 49  ~  3511 ZH Utrecht  ~  tel. 030 - 2382138
Aan de getoonde informatie op hebbesdierenspeciaalzaak.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.